اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

ناگفته های کامپیوتر

چند نکته برای جلوگیری از هک شدن ایمیل هایتان

به وبلاگ ناگفته های کامپیوتر (همه چیز........ازهمه جا) خوش آمديد

عضويت در وبلاگ
منوي اصلي
صفحه نخست
پست الکترونيک
آرشيو مطالب
فهرست مطالب وبلاگ
پروفایل
موضوعات
کامپیوتر
Windows 8 تمام آنچه می خواهید بدانید
کامپیوتر چگونه کار می کند؟
آموزش اتصال 2 کامپیوتر به یکدیگر توسط کابل USB
از بین بردن پسورد BIOS
آموزش پارتیشن بندی با Partition Magic
هزینه راه اندازی یک Isp و درآمد Isp ها - [ ]
شبکه
تصویری از کامپیوترهای جدید در سال 2012
چند ترفند بسيار جالب
چرا بعضي از آدرسهاي اينترنتي داراي WWW هستند و بعضي نه:
راهنماي ساخت email
زیباترین کامپیوتر موجود
فرمانهای مفید برای استفاده در Run
چگونه یک لپ تاپ مناسب انتخاب کنیم؟
نکات و ترفند ویندوز: نمایش حروف فارسی در برنامه ها؟!
سخت افزار: Overclock و افزایش بهره‌وری سیستم
نرم افزاری برای خاموش کردن رایانه پس از ثبت رمز اشتباه
حافظه‌ای فوق‌امنیتی برای نگهداری آنچه که هیچ کس جز شما نباید بداند
برترین تبلت های سال 2012
پهنای باند چیست؟
تفاوت پروتکل httpو https
Omni 27 کامپیوتر چندمنظوره شرکت HP
كامل ترين مقاله درباره ي مادربرد
کامل ترین مقاله درباره ی Hard
دانلود فايلها از Rapishare و megaupload و .... بدون انتظار با افزونه SkipScreen
اموزش عبور از پسورد اکانت ویندوز
ایجاد کلید shortcut برای lock کردن pc
15 میانبر کیبرد مفید برای افزایش کارایی در ویندوز
چند نکته برای جلوگیری از هک شدن ایمیل هایتان
ارسال پیام کوتاه تلفن ثابت بوسیله ی کامپیوتر
سی اس اس (CSS) چیست؟
دانلود LiteManager Pro 4.4.2 – نرم افزار کنترل از راه دور کامپیوتر
Multi User Desktop 2004
دانلود نرم افزار Word Reader 6.09
پروتکل TCP/IP چیست؟
- Windows 8 تمام آنچه می خواهید بدانید
پهنای باند چیست؟
روشی جدید برای دانستن آنلاین یا آفلاین بودن افراد در ياهومسنجر
چند نکته برای جلوگیری از هک شدن ایمیل هایتان
تکنولوژی جدید ، کارت گرافیک بی سیم.
ورود همزمان به ID های مختلف با نرم افزار Pidgin
مشخصات لپ تاپ ایسر Acer Aspire 5750G-H 5750
مشخصات لپ تاپ ایسوس Asus U36JC
مشخصات لپ تاپ ایسوس Asus U36JC
مشخصات لپ تاپ ایسوس Asus U36JC
مشخصات لپ تاپ Sony VAIO S132FX
معرفي 10 لپ تاپ برتر سال 2012
سبک ترین لپ تاپ های سال 2012
چند ترفند درباره ایمیل
چگونه IP خود را تغییر دهیم و مخفی بمانیم؟
مقالات آموزش نکات ویندوز
مخفی کردن پارتیشن ها
راهنمای کامل شبکه کردن ویندوز ۷ با ویستا و ایکس پی
مراحل نصب ویندوزseven
تايپ کردن به وسيله موس
دستورات کاربردی در Run
مقدمه ای بر #c
برنامه نویسی به زبان ++C (قسمت اول)
برنامه نویسی به زبان ++C (قسمت دوم)
خلاقانه ترین ماوس های دنیا
هک وجاسوسی
جاسوسی کردن در کامپیوتر با Award Keylogger 1.30
Multi Password Recovery 1.2.5 بازیاب چندکاره پسورد ها
دانلود نرم افزار
زیر نظر گرفتن فعالیت کاربران با Actual Spy v3.0
دانلود LiteManager Pro 4.4.2 – نرم افزار کنترل از راه دور کامپیوتر
چگونه کامپیوتر خود را با استفاده از یک فلش مموری قفل کنیم؟
اضافات


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

ناگفته های کامپیوتروب

بهترین و زیباترین کدهای جاوا اسکریپت به همراه آزمایش آن کد بهترین و زیباترین کدهای جاوا اسکریپت به همراه آزمایش آن کد خوش امدید. نظر یادتون نره.

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

ناگفته های کامپیوتر

جاوا اسكریپت

Online User
آخرین مطالب
طراح قالب

Template By: NazTarin.Com

تبلیغات

چند نکته برای جلوگیری از هک شدن ایمیل هایتان

 

حتما تا به حال شما هم با ایمیل های تبلیغاتی مختلفی در ایمیل خود مواجه شده اید ، اما بعضی از ایمیل ها واقعا گمراه کننده و هدف خاصی غیر از تبلیغات دارند ، هک اکانت ایمیل شما.چند وقت پیش با ایمیلی مواجه شدم که از طرف یکی از دوستانم ارسال شده بود. جهت پذیرش درخواست دوستی با ایشان.  اگر نام ایشان در قسمت From ایمیل نبود ، به هیچ وجه ایمیل را هم باز نمی کردم و پاکش می کردم ، اما نام شخصی که ایمیل را برایم فرستاده بود راغبم کرد تا ایمیل را باز و مشاهده کنم.بگذارید با عکسی که برایتان میگذاریم شرح دهم که چه چیزی مشاهده کردم.

 

بعد از مشاهده صفحه ی بالا و انتخاب MALE به صفحه زیر ارجاع شدم

 

همان طور که مشاهده می کنید بعد از تکمیل مشخصات ( نام و نام خانوادگی) ، ایمیل من به طور خود کار  در قسمت مربوطه  نوشته شده و در زیر آن از من می خواهد تا پسورد ایمیلم را وارد کنم.

حال به نظر شما این چه نوع ثبت نام در سایت ، جهت پذیرش دوستی با فرد مورد نظر است ؟ پر واضح است که هدف فقط به دست آوردن پسورد ایمیل و هک آن است.

این یک نمونه از بیشمار مواردی است که می توان برای کلاه برداری یا هک کردن اکانت های شما و سوء استفاده از اطلاعات  باشد ، پس باید حواستان را جمع کنید و  مواظب باشید تا بازیچه افراد سود جو  نشوید.در زیر به چند نمونه از موارد امنیتی اشاره می کنم تا باعث آگاهی شما و جلوگیری از عدم هک شدن ایمیل تان شود.

۱- گول ايميلهای قلابی را نخوريد.

هرگز و تحت هيچ شرايطی مديران سايت بلاگر، بلاگ‌اسپات، پرشين‌بلاگ، ياهو، Hotmail و ديگر سايتهای سرويس دهنده ايميل و وبلاگ از شما پسوردتان را نمی‌خواهند. اگر خود بيل گيتس هم با امضا و اثر انگشت خودش برای شما ايميل زد يا نامه فرستاد يا شخصاً به در منزل شما آمد و به علت به‌روز رسانی يا هر دليل ديگری پسورد شما را خواست، شک نکنيد که ايميل جعلی و قلابی است و شخصی که جلوی در منزل شما آمده است را تحويل پليس دهيد! مديران پرشين‌بلاگ و ياهو و بلاگر احتياجی به دريافت پسورد شما برای تاييد هيچ چيزی ندارند. هر ايميلی که چنين درخواستی از شما داشت را حتی اگر از آدرس admin@blogger.com آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید يا mailing_services@yahoo.com آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید يا مثلاً ata@persianblog.com آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید برای شما فرستاده شده بود، بدون کوچکترين شکی ناديده بگيريد.

همچنين اگر ايميلی دريافت کرديد که هنگام باز کردن آن با صفحه‌ای مواجه شديد که از شما می‌خواست به هر علت مجدداً در همان صفحه login کنيد، بدون ترديد از انجام اين کار خودداری کنيد.

2- در صفحه‌های مشکوک Login نکنيد.

به جز صفحه اصلی سايتی که از سرويس ايميل يا وبلاگ آن استفاده می‌کنيد، در هيچ صفحه ديگری Login نکنيد. يکی از روشهای مرسوم برای به دست آوردن پسورد اشخاص ساختن صفحه‌ای شبيه ياهو يا بلاگر است که هر کس پسورد خود را در آن وارد کند بلافاصله سر از ايميل شخص هکر در می‌آورد.

دقت کنيد که به عنوان مثال www.blogger.tk يا yahoo.8m.com آدرسهای واقعی بلاگر و ياهو نيستند. هميشه به آدرس سايتی که وارد آن شده‌ايد توجه کنيد و هرگز از آدرسهای ناآشنا يا مشکوکی که برای شما فرستاده می‌شود برای ورود به وبلاگ يا ايميل خود استفاده نکنيد.

3- مراقب ضميمه ايميلها باشيد.

ضميمه يک ايميل را حتی اگر از جانب نزديک‌ترين دوستتان ارسال شده باشد بدون بررسی توسط يک آنتی‌ويروس به روز شده باز نکنيد. از باز کردن ايميلهايی که ضميمه‌ای با پسوند exe , com , pif , scr , vbs و ساير پسوندهای اجرايی دارند به طور کلی خودداری کنيد. فايلهای zip شده را قبل از باز کردن توسط آنتی‌ويروستان بررسی کنيد.

فايلهای عکس حتماً بايد با يکی از پسوندهای JPG , GIF , TIFF , PNG يا BMP ختم شوند. فايلی با نام مشابه Picture.jpg.exe بدون هيچ ترديدی يک تروجان يا ويروس است. اگر از ياهو يا Hotmail استفاده می‌کنيد حتماً قبل از دريافت فايل ضميمه، اجازه دهيد آنتی‌ويروس خودِ سايت، فايل را بررسی کند. تحت هيچ شرايطی بدون داشتن يک آنتی‌ويروس به روز شده و مطمئن در کامپيوترتان، از برنامه Outlook يا Outlook Express برای ارسال و دريافت ايميل استفاده نکنيد. دقت کنيد که حتماً برنامه آنتی‌ويروستان به روز شده باشد و طوری تنظيم شده باشد که ايميلها را قبل از دريافت بررسی کند. هميشه آخرين اصلاحات ويندوز و Outlook يا Outlook Express را از سايت مايکروسافت دريافت کنيد. اين کار را عقب نندازيد!

4- فايل مشکوک را اجرا نکنيد.

اگر هنگام چت کردن کسی برای شما فايلی فرستاد بدون بررسی توسط يک آنتی‌ويروس مطمئن از اجرای آن خودداری کنيد. از دريافت فايلهايی با پسوند exe , com , pif , scr , vbs هميشه و تحت هر شرايطی خودداری کنيد. حتی از نزديکترين دوستتان هم چنين فايلهايی دريافت نکنيد چون خود او ممکن است هک شده باشد يا ناآگاهانه اقدام به ارسال ويروس يا تروجان کند.

5- پسورد مناسب انتخاب کنيد.

نام پدر و مادر، تاريخ تولد، نام کوچه يا خيابان، نام دوستان و آشنايان دور يا نزديک، نام دوست پسر يا دوست دختر، 123456789 ، کلمات زير 6 حرف و کلمات معنی‌دار انگليسی يا فارسی بدترين پسوردهای ممکن هستند. I LOVE YOU يا کامبيز يا حسين جزو اولين کلماتی هستند که يک هکر بررسی می‌کند. در انتخاب پسورد سعی کنيد هميشه از ترکيب حروف بزرگ و کوچک و اعداد بی‌معنی يا ترکيب جمله‌های طولانی با اعداد و حروف ديگر که فقط برای شخص شما معنی خواهد داشت استفاده کنيد.

از انتخاب پسوردهای طولانی نترسيد! جمله "$rFPesqfanxgE7#gOft ferDosie$$756pAkzad" به عنوان يک پسورد، در عين سادگی در به خاطر سپردن آن، يک هکر را به شدت به دردسر می‌اندازد. سعی کنيد از بيشترين حد مُجازی که هر سايت برای کلمه‌های عبور در نظر می‌گيرد استفاده کنيد.

6- با نامی متفاوت با نام وبلاگتان Login کنيد.

به هيچ وجه نامی که برای ثبت نام در بلاگر يا پرشين‌بلاگ استفاده می‌کنيد را مشابه آدرس وبلاگ خودتان انتخاب نکنيد. اگر آدرس وبلاگ شما iman.blogspot.com باشد، User Name تان بايد هر کلمه‌ای باشد به جز ايمان و مشتقات آن! با ايميلی که از آن برای ثبت نام در بلاگر يا پرشين‌بلاگ استفاده‌ کرده‌ايد، چت نکنيد و آن را در وبلاگتان قرار ندهيد. هميشه لااقل دو ايميل با پسوردهاي متفاوت داشته باشيد که از يکی برای کارهای روزمره و ارتباط با دوستان، و از ديگری برای ثبت نام در سايتها استفاده کنيد. دليلی ندارد که همه دوستان شما ايميل ديگر شما را هم بدانند.

هنگام ثبت نام در سايتهای بلاگر يا پرشين بلاگ، از پسوردی متفاوت با پسورد ايميلتان استفاده کنيد.

7- کلمه امنيتی بازيابی پسوردتان را به خاطر بسپاريد.

هنگام ثبت يک ايميل در ياهو يا Hotmail تاريخ تولد و کد پستی و کلمه امنيتی‌ای که برای بازيابی پسورد فراموش شده وارد می‌کنيد را به خاطر بسپاريد.

8- به هيچ فرمی اعتماد نکنيد.

به جز سايت اصلی كه در آن عضو شده ايد، در هيچ فرمی پسورد خودتان را وارد نکنيد. اگر جايی فرمی ديديد که ادعا می‌شد با وارد کردن User Name و پسوردتان مثلاً به شما 8 مگابايت فضای اضافی می‌داد يا ايميل شما را به کلی حذف می‌کرد يا هر امکان مشابه ديگر، شک نکنيد که تنها کار آن فرم ارسال پسورد شما به شخص هکر است! اگر جايی ديديد که با دريافت پسورد و User Name شما و User Name دوستتان، پسورد او را برای شما پيدا می‌کنند گول نخوريد! تنها کاری که انجام خواهد شد ارسال پسورد شما به يک هکر است.

9- از کامپيوترهای عمومی پرهيز کنيد.

تا حد امکان در کافی‌نتها و مکانهای عمومی با ايميل اصليتان Login نکنيد و از User Name و پسورد وبلاگتان استفاده نکنيد. احتمال آلودگی کامپيوترهای کافی‌نتها و کامپيوترهايی که افراد متعددی به آنها دسترسی دارند، به تروجانها يا برنامه‌های ثبت کليدهای فشار داده شده بسيار بالا است. حتی کامپيوتر دوستتان هم ممکن است آلوده به يکی از اين برنامه‌ها باشد. اگر وبلاگ يا حساب ايميلتان برای شما مهم است از کامپيوترهای عمومی دوری کنيد.

 

ضمناً در روزهای اخیر به احتمال قوی از لیست دوستان ایمیل خود نامه ای تحت عنوان دعوتنامه برای عضویت در سایت  Desktop Dating  دریافت کرده اید. با کلیک روی قبول دعوتنامه به صفحه ای هدایت می شوید که از شما کلمه عبور و رمز یاهو را می خواهد. دادن این اطلاعات همان و هک شدن ایمیل شما همان.

برای اینکه ایمیل مطمئن و  به دور از امکان هک داشته باشید، ایمیلهای مشکوک را به هیچ عنوان باز نکنید. چون حتی در بعضی از ایمیلها دستور نفوذ به کامپیوتر به صورت مخفی تعبیه شده. از قبول دعوتنامه دیگران برای عضویت در سایتهای دیگر به شدت پرهیز کنید. چون حتی می توانند صفحات عین یاهو را طراحی کرده و با وارد کردن کلمه عبور و رمز خود در صفحه کپی شده از یاهو، رمز و کلمه عبور را برای هکر ارسال کنید.

نکات زیر را هم رعایت کنید:

1. هر نامه ای تحت عنوان اینکه بیوه فلان رییس جمهور و یا رییس فلان بانک هستم و به شریک خارجی نیازمندم توجه نکنید.

2. دختران زیادی هستند که به شما اظهار عشق می کنند. بعد سر از اردوگاه پناهندگان در افریقا سر در آورده و خودشان را ثروتمند جا می زننند. حتی شماره تلفن می دهند. بعد آرام آرام از شما تقاضای پول می کنند.

3. هیچ شرکتی الکی شما را در لاتاری (بخت آزمایی) به رایگان شرکت نمی دهد تا صاحب میلیونها تومان پول شوید. مگر اینکه قبلآ بلیطی برای شرکت در لاتاری خریده باشید.

4. در صفحه اول یاهو می توانید در قسمت  بالای مستطیل های کلمه عبور و رمز می توانید مهر و یا کلمه خاصی بنویسید که اختصاص به صفحه یاهوی خودتان دارد. در صورت ارسال صفحه های تقلبی یاهو، مهر شما روی ان نخواهد بود. بنابر این به راحتی صفحه تقلبی قابل شناسایی است.

5. در صفحه فیسبوک خود افراد غیر آشنا را قبول نکنید. مگر اینکه از هویت او مطلع باشید.

6. آپدیت سرویس کاربران یاهوی خود را غیر فعال کنید تا غریبه ها نتوانند رد پای دوستان شما را ببینند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[+] نوشته شده توسط مهدی نادری در پنج شنبه 10 فروردين 1391برچسب: چند نکته برای جلوگیری از هک شدن ایمیل هایتان, در ساعت 16:14 | |

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو
مهر 1391
مرداد 1391
تير 1391
خرداد 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
اسفند 1390
بهمن 1390
آمار
روز بخير كاربر مهمان!
آمار بازديدها:
افراد آنلاين:
تعداد بازديدها:

مدير سایت :
مهدی نادری
لينكستان
گروه اموزش معماری استان چهارمحال وبختیاری
دنیای مجازی من
دنیای مجازی من
دناسافت
بازاریابی
ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ناگفته های کامپیوتر و آدرس mehdi.naderi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

وبلاگ دهی LoxBlog.Com


لينكدوني

راستاب بختیاری
چتروم
حمل ماینر از چین به ایران
حمل از چین
بوق دوچرخه
الوقلیون
یکانسر
آی کیو مگ

آرشيو پيوندهاي روزانه


CopyRight| 2009 , mehdi.naderi.LoxBlog.com , All Rights Reserved
Powered By Blogfa | Template By: LoxBlog.Com